Η Παιδιατρική Γαστρεντερολογία αποτελεί μια ταχέως εξελισσόμενη υπο-ειδικότητα της παιδιατρικής και το ΑΔΡΙΑΝΙΟ κέντρο θεώρησε απαραίτητη τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου τμήματος, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του γαστρεντερικού συστήματος. Στο τμήμα αυτό παρέχεται διάγνωση και αντιμετώπιση νοσημάτων του πεπτικού στα παιδιά με τη χρήση άρτιου ενδοσκοπικού εξοπλισμού, όπου χρειάζεται. Είναι στελεχωμένο με καταρτισμένο προσωπικό και μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό που προκύπτει, άμεσα και υπεύθυνα.

Τα τελευταία χρόνια οι παιδίατροι δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα βρέφη και παιδιά με γαστρεντερολογικά προβλήματα (π.χ. δυσκοιλιότητα, χρόνια διάρροια, κοιλιακό άλγος, αδυναμία ανάπτυξης) και αναζητούν έγκαιρα τη γνώμη του ειδικού. Επιπλέον οι γονείς, ακολουθώντας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής για τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους, αναζητούν συμβουλές σχετικά με τις νεώτερες οδηγίες και κατευθύνσεις, όσον αφορά τη διατροφή σαν μέσο πρόληψης ή ακόμη και εναλλακτικού τρόπου θεραπείας.

Οι δραστηριότητες του Παιδο-Γαστρεντερολογικού ιατρείου καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης παιδο-γαστρεντερολογίας, ηπατολογίας και διατροφής. Τα γαστρεντερολογικά προβλήματα μπορεί να είναι οξείες ή χρόνιες διαταραχές με ήπιες ή σοβαρές, για την υγεία του παιδιού, εκδηλώσεις.

Σας παραπονείται για γαστρεντερικές ενοχλήσεις;

Η παιδογαστρεντερολόγος μας Παρασκευή Καρανίκα και η υπόλοιπη ομάδα του ΑΔΡΙΑΝΙΟΥ είναι εδώ για να εξετάσει το πρόβλημα και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή θεραπεία για τους μικρούς μας φίλους.