Καλώς ήλθατε στο ΑΔΡΙΑΝΙΟ

  • Αδριάνιο γαστρεντερολογικό κέντρο χώρος αναμονής

Το ΑΔΡΙΑΝΙΟ είναι ένα εξειδικευμένο Γαστρεντερολογικό Ιατρικό Κέντρο που έχει σαν αντικείμενο τις παθήσεις του πεπτικού συστήματος και των συνδεομένων νοσημάτων του μεταβολισμού. Προβλήματα που αφορούν το στομάχι, λεπτό και παχύ έντερο, ήπαρ, χοληφόρα και πάγκρεας καθώς και προβλήματα λιπιδίων, οστεοπόρωσης, σακχαρώδους διαβήτη και άλλων μεταβολικών νοσημάτων είναι μέρος των ενδιαφερόντων του Κέντρου. Οι κλινικές υπηρεσίες που προσφέρονται εδώ,  πλαισιώνονται και από αντίστοιχες ψυχολογικές/ψυχιατρικές, που αφορούν προβλήματα όπως οι διαταραχές διατροφής (νευρογενής ανορεξία , βουλιμία κλπ).

Το Κέντρο παρέχει στους ασθενείς κυρίως διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες. Αυτές περιλαμβάνουν την κλινική εξέταση, οργάνωση εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων και ενδοσκοπήσεων. Σαν επέκταση των προηγούμενων προσφέρεται ιατρείο δεύτερης γνώμης, ιατρικό συμβούλιο με συμμετοχή χειρουργού ή ογκολόγου ή ιατρού άλλης ειδικότητας.

Παράλληλα το Κέντρο προσφέρει στους ασθενείς συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες με τη μορφή προετοιμασίας φακέλου για τα ΚΕΠΑ, επαναληπτικών συνταγών, βεβαιώσεων για διάφορες χρήσεις, γνωματεύσεις για την προμήθεια ελεγχομένων φαρμάκων, ψυχοθεραπευτική και διαιτητική υποστήριξη, παραπομπή σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων κλπ.

Ιατρικό προσωπικό

Η ιατρική μας ομάδα αποτελείται απο όλες τις ειδικότητες που πλαισιώνουν τις παθήσεις του πεπτικού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον γαστρεντερολογικό ασθενή ένα κέντρο αναφοράς το οποίο να μπορεί να δώσει έγκυρες και έγκαιρες  λύσεις όποια κι αν είναι η αιτιολογία της πάθησης.

Το κέντρο διαθέτει ειδικευμένους ιατρούς στις ειδικότητες της γαστρεντερολογίας, της ηπατολογίας, της παιδογαστρεντερολογίας, της ενδοκρινολογίας και της ψυχιατρικής καθώς και την απαραίτητη υποδομή και οργάνωση ώστε να προσφέρει στους ασθενείς του μια καθολική προσέγγιση του προβλήματος και μια στοχευμένη θεραπεία.

Ιατρικό Προσωπικό

  • Θ. Πόδας – Γαστρεντερολόγος
  • Ε. Δουμαλά – Ενδοκρινολόγος
  • Π. Καρανίκα – Παιδογαστρεντερολόγος
  • Τ. Κιάνα – Ψυχίατρος
  • Γ. Ναλμπαντίδης – Γαστρεντερολόγος
  • Ι. Σιδηρόπουλος – Γαστρεντερολόγος

Προφίλ Κέντρου

Το Αδριάνιο είναι ένα ιατρικό κέντρο που δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει σαν ομάδα. Να γεφυρώσει το κενο μεταξύ των διαφόρων ειδικοτήτων που δραστηριοποιούνται γύρω απο το πεπτικό και να δώσει στους ασθενείς του ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες και λύσεις.
Τόσο το άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό όσο και οι υλικοτεχνικές υποδομές που διαθέτει το κέντρο βρίσκονται στην υπηρεσία του ασθενούς ώστε να προσφέρουμε τις πλέον έγκυρες διαγνώσεις γρήγορα και με ακρίβεια.
Το κέντρο απευθύνεται και δέχεται ασθενείς όλων των ηλικιών με πεπτικά προβλήματα οιασδήποτε αιτιολογίας. Η ιατρική ομάδα του κέντρου που αποτελείται απο όλες τις ειδικότητες που περιβάλουν τις παθήσεις του πεπτικού συστήματος είναι εδώ για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κάθε ασθενή που μας εμπιστεύεται.
Η αγάπη για την δουλειά μας είναι που μας ωθεί να προσπαθούμε για το καλύτερο. Το όραμα της δημιουργίας το πρώτου κέντρου πεπτικών και μεταβολικών παθήσεων στην Ελλάδα,  μας ώθησε να επενδύσουμε τόσο σε εξειδικευμένους συνεργάτες, όσο και στον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, προσφέροντας στους ασθενείς μας τις ιατρικές υπηρεσίες που τους αξίζουν.
ΑΔΡΙΑΝΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ Ι.Κ.Ε.

δ.τ. ΑΔΡΙΑΝΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ

Α.Φ.Μ. 801021498, Δ.Ο.Υ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Α.Μ.ΓΕΜΗ : 147138204000

ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 8, 55133, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΤΗΛ. 2310888008 – EMAIL: info@adrianio.com

ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 5.000,00 €

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ – ΝΟΜ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Θ. ΠΟΔΑΣ

Θα μας βρείτε

Φωτογραφίες του χώρου