ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

<strong>Θρασύβουλος Πόδας</strong>
Θρασύβουλος ΠόδαςΓαστρεντερολόγος
Απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή ΑΠΘ. Μετά από την υπηρεσία υπαίθρου μετέβη στη Μ. Βρετανία για εξειδίκευση. Επειτα από επιτυχή ολοκλήρωση ειδικών εξετάσεων, ειδικεύθηκε εκεί αρχικά στην Παθολογία και κατόπιν στη Γαστρεντερολογία.
<strong>Ελένη Δουμαλά</strong>
Ελένη ΔουμαλάΕνδοκρινολόγος
Πήρε το Πτυχίο της Ιατρικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο το 1998 με διάκριση στις εισαγωγικές εξετάσεις και στα περισσότερα έτη σπουδών. Εργάσθηκε ως αγροτικός ιατρός στη Γουμένισσα. Πήρε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας μετά από εκπαίδευση στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νοσημάτων και το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο.
<strong>Παρασκευή Καρανίκα</strong>
Παρασκευή ΚαρανίκαΠαιδογαστρεντερολόγος
Σπούδασε Ιατρική στη Θεσσαλονίκη. Κατόπιν εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική στη Μ. Βρετανία όπου έλαβε τον τίτλο το 2006. Ακολούθως εκπαιδεύτηκε στην Παιδογαστρεντερολογία στα Great Ormond Street, Chelsea & Westminster και Royal Free Hospitals του Λονδίνου.
<strong>Τάνια Κιάνα - Πόδα</strong>
Τάνια Κιάνα - ΠόδαΠαιδοψυχίατρος
Απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου εισήχθη με σειρά διάκρισης. Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο νομό Φλώρινας. Ελαβε αρχικά εκπαίδευση στην Ψυχιατρική στην Ελλάδα και κατόπιν μετέβη στην Μεγάλη Βρετανία για εκπαίδευση στην Παιδοψυχιατρική.
<strong>Γεώργιος Ναλμπαντίδης</strong>
Γεώργιος ΝαλμπαντίδηςΓαστρεντερολόγος
Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 2008. Μετά τη στρατιωτική μου θητεία υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης Καβάλας. Ειδικεύθηκε στη Γαστρεντερολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και το Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου».
<strong>Ιωάννης Σιδηρόπουλος</strong>
Ιωάννης ΣιδηρόπουλοςΓαστρεντερολόγος
Απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1989. Ελαβε την ειδικότητα του από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το 1999.
Κατά την εξειδίκευση απέκτησε εμπειρία σε όλες τις σύγχρονες γνώσεις της Γαστρεντερολογίας και ενδοσκοπικές πράξεις. Ταυτόχρονα ανέπτυξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Ηπατολογία.