Κλείστε Ραντεβού: 2310 888 008|info@adrianio.com

Συχνές ερωτήσεις

Home/Συχνές ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δείτε τι μας ρωτούν συχνά οι ασθενείς μας. Σε περίπτωση που δεν βρείτε απάντηση σε αυτό που σας απασχολεί παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να λάβετε απάντηση απο τον αντίστοιχο συνεργάτη μας το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχει εξωτερική ράμπα για την πρόσβαση του μεταφορικού μέσου κοντά στην είσοδο της οικοδομής. Επειδή παρόλα αυτά έχει παρατηρηθεί κάποιες φορές να υπάρχουν παράνομα σταθμευμένα οχήματα, παρακλούμε ειδοποιήστε μας εκ των προτέρων για την άφιξή σας ώστε να προετοιμαστούμε ανάλογα.

Οχι. Η επίσκεψη και οι αμοιβές των ιατρών πληρώνονται από τον ασθενή. Οι γιατροί όμως μπορούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα ή να γράψουν παραπεμπτικά μέσω του ΕΟΠΠΥ εφ’ όσον χρειάζεται.

Το κέντρο έχει σύμβαση με κάποιες απο τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδος και διαρκώς προσπαθεί να διευρύνει αυτή την λίστα προς εξυπηρέτηση των ασθενών του. Ρωτήστε μας όταν κλείνετε το ραντεβού σας και θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα.

Ναι, με την προϋπόθεση ο γιατρός σας έχει ήδη δει και να γνωρίζει το πρόβλημα σας. Επίσης πρέπει να είναι ενήμερος για το τι χρειάζεται να συνταγογραφήσουμε. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση να έχει προηγηθεί συννενόηση με τη Γραμματεία του κέντρου. Λόγω φόρτου εργασίας σας συστήνουμε πάντα να ενημερώνετε για την επίσκεψή σας ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε χωρίς αναμονή. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει μία μικρή χρέωση για τη συνταγογράφηση.

Βεβαίως. Προηγουμένως όμως θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον αρμόδιο γιατρό. Συνήθως απαιτείται να έχετε ένα πλήρες γραπτό κατά το δυνατόν ιστορικό. Επίσης να έχετε συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τα φάρμακα που θα στηρίξουν το φακελό σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στη Γραμματεία.